Pudingovo-karamelový „cheesecake“

Záznam celé obrazovky 23.4.2016 01126.bmp


Porce: 3 mini dortové formičky nebo jedna velká

Korpus:

  • šálka pomletých ovesných vloček
  • 1 odměrka vanilkového proteinu
  • 1PL mandlové máslo
  • 1PL kokosový olej
  • 5PL mléka
  • skořice

 

Krém:

  • Urobený karamelový puding z 0,5L mléka
  • 2x odtučněný tvaroh
  • 2 žloutky
  • 2 vyšlahané bílku
  • Toffee flavdrops na ochucení, sté vie
  • Kakao

Postup:

Na dno a po bocích dortové formy jsem si promísila masu z ovesných vloček, dala zapéct na 10min., potom jsem vyšlahala ingredience na krém a nakonec přimíchala bílky, těsto jsem rozdělila na půl a jedno smíchala s kakaem… Vylila jsem na korpus a dala péct na cca 45min (velká forma) na 160° (malé formy cca 25min) – pozn. Po vychlazení stuhne. Navrch jsem potom udělala kávovou želatinu připravenou z velkého pressa, želatiny agar a dochutila stéviou a toffee flavdrops…;)


Autorem receptu je: @nadia_dia_