Raw pohanková kaše s madlovou smetanou

Záznam celé obrazovky 22.4.2016 235745.bmp


Porce: 2

Ingredience:

  • 1/2 hrnku pohanky lámanky
  • 200 ml mandlové smetany (koupíte ve zdravé výživě) nebo rostlinného mléka
  • 1 lžíce skořice
  • 1 lžíce arašídového másla
  • hrst slunečnicových semínek
  • nepražené kakaové boby
  • oříšky

Postup:

Pohanku nasypeme do větší mísy, zalijeme ji vodou a necháme ji přes noc namáčet. Ráno vodu slijeme a pohanku vsypeme do mixéru. Přidáme mandlovou smetanu nebo rostlinné mléko, skořici, arašídové máslo a slunečnicová semínka. Vše rozmixujeme na jemnou kaši. Pokud se Vám bude zdát kaše hustá, přidejte ještě trochu mléka nebo vody. V případě potřeby můžete kaši dosladit stévií nebo medem. Před servírováním kaši ozdobíme nepraženými kakaovými boby a oříšky.


Autorem receptu je: @cookingwithsusa