Ingredience:
- Jáhly
- Strouhaný kokos
- Stévie/agáve sirup
- Datle/rozinky
- Vlašské ořechy
- Banán
Postup:
Jáhly uvaříme tak, aby lepily. Rozmixujeme banán a zamícháme do jáhel. Přidáme sirup nebo stévii. Poté přidáváme strouhaný kokos,ať není „jáhlové těsto“ tak lepkavé, nakrájené datle a na kousky nakrájené vlašáky. Vše necháme na chvíli odpočinout v lednici. Po 20ti minutách vytáhneme z lednice, válíme z těsta kuličky a obalujeme ve strouhaném kokosu. Všem přeji dobrou chuť a super bez-výčitkové mlsání! Vše dělám od oka a s váhou se vůbec nekámoším. Naštěstí to není složitý recept a každý si udělá množství podle své potřeby. 🙂
Autorem receptu je: Autora se nám bohužel nepodařilo vyhledat