Banánovo-hruškový crumble

Záznam celé obrazovky 13.3.2016 201311.bmp


Porce: 2

Ingredience:

  • 1 velký banán
  • 1 velká hruška
  • 2 vrchovaté lžíce přepuštěného másla
  • 150 g vloček
  • 1 lžíce skořice
  • rozinky
  • třtinový cukr nebo med

Postup:

Do větší misky nakrájíme banány a hrušku. Přidáme skořici, med nebo třtinový cukr, rozinky a lžíci rozpuštěného másla. Vše pořádně promícháme a rozdělíme na dno malých zapékacích misek. V další misce smícháme vločky, třtinový cukr, lžíci rozpuštěného másla a vytvoříme „drobenku“. Drobenkou zasypeme nakrájené ovoce a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 25-30 minut. Crumble je nejlepší podávat teplý se lžící řeckého jogurtu.


Autorem receptu je: @cookingwithsusa