Ingredience:
- 1/2 hrnku quinoa
- 75 g kapustiček
- 75 g máslové dýně
- 100 g tofu
- 2 polévkové lžíce piniových oříšků
- hrst granátového jablka
Dressing:
- 1 polévková lžíce agáve
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce tamari
- 1 polévková lžíce jablečného octa
Postup:
Nejdříve předehřejeme troubu na 180°C. Nakrájíme kapustičky, dýni a tofu a vše dáme do zapékací mísy. Smícháme ingredience na dressing, zalijeme celý mix a promícháme. Pečeme 45 minut, na posledních 15 minut přisypeme piniové oříšky. Mezitím připravíme quinoou. Když je zelenina hotová, smícháme ji s quinoou a granátovým jablkem, zamícháme a můžeme servírovat.
Autorem receptu je: @terezas_diary