Tuňákový krém z creme fraiche

Záznam celé obrazovky 10.3.2016 174526.bmp


Doba přípravy: 5 minut

Náročnost: malá

Počet porcí: 4 porce


Ingredience:

  • 3 malé plechovky/2 velké tuňáka
  • 1 kelímek Creme fraiche 250 g
  • sůl, citrónový pepř
  • pažitka

Postup:

Do větší misky vložíme Creme fraiche. K němu přidáme tuňáka. Já použila tyto 3 pidi, pokud používáte ty větší, tak stačí 2 plechovky. Opepříme. Já použila citronový pepř. Ten doporučuji mít v zásobě. Je skvělý na jakékoliv ryby. Osolíme. Přidáme hrst posekané pažitky. A celé promícháme. Přendáme do skleniček, ve kterých budeme krémovou pomazánku podávat. Vypadá to pěkně při různých oslavách. Každý si vezme svou skleničku a namáčí si do nich tyčky či pečivo.


Autorem receptu je: @smoothcooking.cz