Toast s medovou hruškou, žervé a ořechy

Záznam celé obrazovky 22.4.2016 234542.bmp


Porce: 2 toasty

Ingredience:

  • 2 plátky tmavého toastového chleba
  • 1 velká hruška
  • žervé
  • 1 lžíce medu
  • přepuštěné máslo
  • vlašské ořechy
  • brusinky

Postup:

Na pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme na plátky nakrájenou hrušku. Chvilku opékáme a pak vmícháme lžíci medu. Med necháme jemně zkaramelizovat a vše důkladně promícháme, aby se hruška v medu hezky obalila. Plátky chleba opečeme v topinkovači a každý plátek namažeme vrstvou žervé. Na chleba položíme orestovanou hrušku. Před podáváním posypeme nasekanými vlašskými ořechy a brusinkami.


Autorem receptu je: @cookingwithsusa