Ingredience:
Korpus:
- 3/4 šálku mandlové mouky
- 1/2 šálku lněné mouky (rozemleté lněné semínka)
- 1/4 šálku ghee (másla)
- 1 čl. “dýňového koření” – 25 kapek tekuté stévie (sladidlo)
Náplň:
- 100g krémového sýra
- 1/3 šálku dýňového pyré (rozmixovaná dýně)
- 2 pl. kyselé smetany
- 1/4 šálku sladké smetany
- 3 pl. ghee (másla)
- 1/4 čl. “ dýňového koření” – 25 kapek tekuté stévie (sladidlo)
Dýňové koření recept:
- 1/3 šálku mleté skořice
- sušeného zázvoru
- muškátového oříšku
- 1čl. mletého hřebíčku
- 1čl.nového koření
Postup:
- důkladně smíchejte všechny suché ingredience na korpus
- přidejte máslo, stévii a vypracujte těsto
- rozdělte těsto na 4 části a vyplňte ním formičky (vyšší okraje, nižší dno)
- v mixéru rozmixujte všechny ingredience na náplň
- vzniklou hmotou vyplníme naše košíčky
- dáme odstát do lednice alespoň na 4 hodiny
- ozdobíme a podáváme
Autorem receptu je: @bodyhuntersofficial