RAWioli

Záznam celé obrazovky 10.3.2016 174432.bmp


Porce: 4 kusy

  • 1 středně velká cuketa
  • 4 menší rajčata
  • čerstvá bazalka
  • chilli, pepř, cokoli…
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového octa

Postup:

Cuketu naplátkujeme škrabkou na brambory (to zní profesionálně) a necháme chvilku marinovat v misce s vodou, sojovkou a octem (vyznavači raw veganismu samozřejmě vynechají). Rajčata zbavíme středu a nakrájíme hodně nadrobno. Smícháme s bazalkou, chilli a balsamicem, ale jinak je možno přidat, co je libo. „Ravioli“ se dělají tak, že přes dva plátky cukety se položí dva další, aby vznikl kříž. Doprostřed se dá náplň, spodní plátky se přehnou přes ni a ty vrchní nakonec.


Autorem receptu je: @czech_hippie