Proteinová čokoládová roláda

Záznam celé obrazovky 21.4.2016 222138.bmp


Ingredience:

  • 6 vajec
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • 1 odměrka čokoládového proteinu
  • 150g odtučněného tvarohu
  • Med/třtinový cukr
  • 1 lžička prášku do pečiva

Postup:

Oddělíme bílky od žloutků a vyšleháme z bílků sníh, poté přidáme holandské kakao a čokoládový protein do vyšlehaných bílků. Promícháme a přidáme prášek do pečiva. Vlijeme na pečící papír do obdélníkového plechu (20×35). Pečeme 10 minut na 170C. Po vychladnutí potřeme upečený korpus tvarohem s medem/nebo proteinem s jinačí příchutí. Srolujeme do potravinářské folie a dáme vychladit alespoň na 6 hodin do lednice. Dobrou chuť.


Autorem receptu je: @melliusher