Low Carb Zucchini Carbonara


zaznam-cele-obrazovky-14-8-2016-212852-bmp


Porce: 2

Ingredience:

  • 2 střední cukety
  • 150 g anglické slaniny
  • 4 žloutky
  • 40 g parmezánu
  • pepř
  • sůl

Postup:

Slaninu na sucho vysmažíme dozlatova.

Mezitím z cukety vyrobíme „špagety“. Bud´ strouhátkem nebo na spiralizéru.

Pokud nemáte ani jedno postačí obyčejná škrabka, kterou uděláte tenké plátky („tagliatelle“). Ke slanině na pánev přihodíme „špagety“. Chvíli restujeme, dokud nezměknou.

Žloutky smícháme s nastrouhaným parmezánem a trochou teplé vody.

Osolíme, opepříme a dokonale spojíme.

Pánev odstavíme a přelijeme žloutkovou směsí.

Promícháme.

Hotovo.


Autorem receptu je: @bulldogskitchen