Lososový tatarák

Záznam celé obrazovky 23.4.2016 01327.bmp


Ingredience:

  • Filet lososa bez kůže
  • Šťáva z citronu
  • Čerstvý nasekaný kopr
  • Pepř, Sůl
  • Extra virgin olivový olej
  • Cibulka
  • Hořčice

Postup:

  1. Lososa opláchneme, osušíme a nakrájíme na drobné kostičky.
  2. Cibulku nakrájíme nadrobno a smícháme ji s lososem.
  3. Přidáme trochu olivového oleje, zakápneme citronovou šťávou, poměrně dost osolíme a s mírou opepříme. (vše však dle vaší chuti)
  4. Přidáme lžičku hořčice, nasekaný kopr a promícháme.
  5. Tataráček dáme na rozpečené toasty.

Dobrou chuť ?


Autorem receptu je: @dominika.sch