Losos na páře, cuketové řezance s rajčatovo-avokádovou omáčkou

Záznam celé obrazovky 13.3.2016 200921.bmp


Ingredience:

  • filet lososa
  • himalájská sůl
  • 1 ks cuketa
  • 1 ks šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvá petrželová vňat
  • černé koření
  • 1 ks avokádo
  • ghee máslo
  • 10 ks cherry rajčátka

Postup:

Cuketu nakrájíme škrabkou po délce na pašíky. Napaříme 2-3 min. Na ghee másle opražíme na drobno nakrájenou šalotku, přidáme nakrájené rajčátka, přetlačený česnek, sůl, koření, petrželovou vňat, podusíme. Až jsou rajčátka měkké, rozmixujeme je s avokádem. Lososa osolíme, napaříme 10-15 min (zaleží od hrubky filetu).


Autorem receptu je: @petra_becarikova