Kuřecí maso s brokolicí a kešu oříšky

DFGF
Ingredience:
– 1 pl arašídového oleje/ másla
– 750g kuřecí maso, zbavené tuku a nakrájené na tenké plátky
– 2 pl sladká cherry omáčka
– 1 1/2 pl sójová omáčka se sníženým obsahem soli
– 1 1/2 pl sladká sojová omáčka
– 1 lžička rýžové mouky
– 350 g brokolice, nakrájíme na růžičky
– 6 ks šalotky nakrájíme na 4 cm délku
– 55 g (1/3 šálky) nesolené pražené kešu
– Dušená rýže (jasmínová, basmati)

Postup: 
Rozehřejeme polovinu oleje ve woku na vysokou teplotu. Přidáme polovinu kuřecího masa, opékáme dozlatova. Přeložíme na talíř a opečeme druhou polovinu masa. Po opečení přidáme 1. ½ masa a prohřejeme. Smícháme sladkou cherry, sladkou sojovou a sojovou omáčku s kukuřičnou moukou v malé misce. Zbývající olej rozehřejeme ve woku na vysokou teplotu, přidáme brokolici a za stálého míchání vaříme cca 2 minuty, přidáme šalotku a mícháme cca 1 minutu nebo dokud není brokolice jasně zelená. Pak přidáme maso, nálevem a kešu oříšky. Vaříme dokud se chutě nesmíchají a kuře nezměkne.