Kakaovo-jahodová ovesná mini bábovka politá čokoládou, rozpuštěnou s kokosovým olejem a arašídovým máslem

Záznam celé obrazovky 10.3.2016 180306.bmp


Ingredience:

Těsto:

  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 vejce
  • 1 banán
  • 2 lžíce kakaa
  • med/stévie na oslazení
  • jahody

Poleva:

čokoláda, kokosový olej, arašídové máslo

 


Postup:

Všechny ingredience na těsto rozmixujeme a smícháme s jahodami nakrájenými na kousky. Vymažeme formu kokosovým olejem a vysypeme kokosem. Dáme do trouby na cca 20 minut, při 180 stupňích. Připravíme si ve vodní lázni čokoládu, 1/2 kokosového oleje a 1/2 lžičky arašídového másla a rozpustíme. Bábovku vyklopíme a polijeme polevou.


Autorem receptu je: @9miumiu9