Dvoubarevný, dýňovo-karamelový cheesecake

Záznam celé obrazovky 11.11.2015 175738.bmp


Poznámka: bezlaktózy, bez lepku

Ingredience:

  • 400g tvarohu (já jsem použila bez laktózy)
  • 2 vajíčka
  • 2 lžíce kokosu
  • 2 lžíce mletých mandlí
  • odměrku nejlepšího karamelového proteinu (shape od prom-inu)
  • prášek do pečiva
  • asi 100g uvařené a rozmixované dýně
  • trošku skořice a perníkového koření
  • špetka zázvoru + pro milovníky sladkého samozřejmě med, stévie, nebo tak něco

Postup:

Smícháme tvarohy, vajíčka, kokos, mandle, protein, trochu vodu a půl lžičky PDP. Asi 2/3 této směsi nalijeme do formy vyložené papírem. Do zbytku směsi přidáme rozmixovanou dýni, skořici, zázvor a perníkové koření. Pořádně zamícháme a navrstvíme na světlou část. Dáme do vyhřáté trouby na 200°C asi na 30 – 40 minut. Necháme vychladnout, rozkrájíme a pozor, jeden kousek prostě nestačí!


Autorem receptu je: @malahavlu