Domácí proteinové „snickersky“


Záznam celé obrazovky 14.8.2016 210233.bmp


Ingredience:

Čokoládová vrstva:

  • 5 lžic rozpuštěného kokosového oleje
  • 4 lžíce kakaa
  • 2 lžíce javorového sirupu

Nugátová vrstva:

  • 4 lžíce rozpuštěného kokosového oleje
  • 2 lžíce mléka
  • 3 lžíce javorového sirupu
  • odměrka vanilkového proteinu
  • 70 g rozemletých ovesných vloček

Karamel:

  • 10 datlí
  • 2 lžíce arašídového másla
  • 2 lžíce vody
  • hrst arašídů (popř. jiných oříšků na dozdobení)

Postup:

  1. Smícháme ingredience na čokoládovou vrstvu, nalijeme do formy a dáme na 10-15 minut do mrazáku
  2. Smícháme ingredience na nugátovou vrstvu, rozetřeme na čokoládový základ a dáme znovu do mrazáku
  3. v mixéru rozmixujeme ingredience na poslední vrstvu, opět rozetřeme, posypeme oříšky a necháme pořádně ztuhnout!:)

Autorem receptu je: @ohaibetty