Ingredience:
Čokoládová vrstva:
- 5 lžic rozpuštěného kokosového oleje
- 4 lžíce kakaa
- 2 lžíce javorového sirupu
Nugátová vrstva:
- 4 lžíce rozpuštěného kokosového oleje
- 2 lžíce mléka
- 3 lžíce javorového sirupu
- odměrka vanilkového proteinu
- 70 g rozemletých ovesných vloček
Karamel:
- 10 datlí
- 2 lžíce arašídového másla
- 2 lžíce vody
- hrst arašídů (popř. jiných oříšků na dozdobení)
Postup:
- Smícháme ingredience na čokoládovou vrstvu, nalijeme do formy a dáme na 10-15 minut do mrazáku
- Smícháme ingredience na nugátovou vrstvu, rozetřeme na čokoládový základ a dáme znovu do mrazáku
- v mixéru rozmixujeme ingredience na poslední vrstvu, opět rozetřeme, posypeme oříšky a necháme pořádně ztuhnout!:)
Autorem receptu je: @ohaibetty