Domácí křupavé cereálie

Záznam celé obrazovky 28.5.2016 203920.bmp


Ingredience:

  • 220g ovesných vloček
  • 45g kokosu
  • 4 lžíce medu
  • 3 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžička perníkového koření nebo prášku do perníku
  • 4 lžíce mléka
  • lžíce skořice
  • špetka soli

Postup:

Ovesné vločky s kokosem rozmixujeme na jemno, kokosový olej rozehřejeme a smícháme s ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a uhladíme pomocí mokrých rukou. Pečeme asi 25 minut na 165°. Po upečení rozlámeme na kousky a skladujeme v uzavíratelné nádobě. S mlékem ke snídani perfektní!:) Dobrou chuť♡


Autorem receptu je: @peteroka