Domácí čokoláda

Záznam celé obrazovky 28.5.2016 202940.bmp


Ingredience:

  • 50g borůvek, malin, jahod nebo ostružin
  • 75g kokosového oleje nebo kakaového másla
  • hrst lískáčů
  • 2 lžíce raw kakaa
  • vanilková esence
  • lze dosladit stévií podle chuti

Postup:

  1. Na menší talíř položíme papír na pečení a rovnoměrně na něj vyskládáme lesní plody a lískáče. 2. Rozehřejeme kokosový olej (máslo) a smícháme s raw kakaem, vanilkou, popř. stévií.
  2. Hotovou kakaovou směsí přelijeme lesní plody s oříšky a vložíme na 30 minut do mrazáku.
  3. Čokoládu rozlámeme na kousky a podáváme.
  4. Skladujeme v mrazáku.

Autorem receptu je: @cukrfree.cz